Recent Posts

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

NOU TRATAMENTUL NATURIST PENTRU DIABET !

OLIMPIQ STEMXCELL SL (Sugar Level) este cea mai noua descoperire ce vine in sprijinul bolnavilor de diabet si reprezinta un supliment alimentar revolutionar !
Inmultirea celulelor stem pe cale naturala reprezinta terapia viitorului in tratamentul mai multor boli. In momentul cand maduva osoasa poate produce in mod natural un numar mai mare de celule stem adulte, organismul este capabil sa refaca tesuturile afectate de boli, accidente, disfunctionalitati si mai ales de imbatranire.Un studiu recent condus de cercetatori din Chicago, Brazilia si Sao Paolo a demonstrat faptul ca se poate scapa de dependenta de insulina in cazul persoanelor afectate de diabetul de tip 1. La experiment au participat 15 pacienti bolnavi care au urmat o terapie cu imunosupresori, urmata de un transplant de celule stem, cu scopul de a pastra functia celulelor beta. 14 din cei 15 nu mai sunt dependenti de insulina in urma acestui tratament.
Concluziile cercetatorilor au fost ca celulele stem s-au transformat in celule albe care nu au mai atacat celulele pancreatice sau ca celulele stem au ajuns in pancreas si s-au dezvoltat in celulele beta, utile in producerea insulinei si care determina disparitia diabetului.
Cu OLIMPIQ STEMXCELL SL 75% putem convinge organismul sa produca pe cale naturala, fara interventii chirurgicale sau transplant, cu pana la 75% mai multe celule stem. In acest fel putem beneficia de un tratament naturist al diabetului, echilibrarea nivelului glicemiei si ameliorarea capacitatii regenerative a organismului. 
OLIMPIQ STEMXCELL SL 75%

Reprezinta o imbunatatire a produsului Olimpiq StemXCell si se adreseaza persoanelor care sufera de diabet. Persoanele cu probleme diabetice pot beneficia de oportunitatea unui tratament naturist al diabetului bazat pe cresterea numarului de celule stem.
Capacitatea celulelor stem de a se diferentia in celule secretoare de insulina este solutia propusa de Vita Crystal persoanelor cu diabet, prin intermediul produsului naturist Olimpiq StemXCell SL 75%. 
Modificarea nivelului glicemiei are loc prin patrunderea glucidelor la nivel celular, proces in care insulina joaca un rol important, determinand scaderea concentratiei glucidelor in sange si disparitia simptomelor diabetice. 

Diabetul este asociat cu un nivel ridicat al glicemiei si cu complicatii pe termen lung ce afecteaza si alte organe. Acest fapt explica aparitia deteriorarilor la nivel celular si dificultatea organelor de a se regenera. Prin urmare, organismul nostru are nevoie de mai multe de celule stem pentru a lupta cu diabetul.
Prin asigurarea unei glicemii echilibrate, produsul naturist OlimpiqStemXCell are un rol important in imbunatatirea vietii persoanelor care sufera de diabet, prin substantele active din compozitie. Tratamentul cu acest produs naturist impiedica aparitia complicatiilor in cazul ambelor tipuri de diabet zaharat. 
Multiplicatorul celulelor stem adulte Stem - compozitie: ganoderma lucidum, lycium barbarum, fucoidan, black cohosh (cimicifuda racemosa), germeni din samanta de canepa, alga AFA, clorofila, matase de porumb, seminte de canepa. 
Protectorul celulelor stem adulte Cell - compozitie: insulina, seminte de: flori de soc, coacaze negre, urzica-vie, mesteacan, coada calului, cirese-negre, struguri rosii, mure, prune, mere, sorg, soc, frunze de: afine, marar, dud; clorura de crom hexahidrat, radacini de papadie, sulfat de zinc heptahidrat. 
Insulina ajuta la scaderea nivelului glicemiei prin influentarea pozitiva a florei bacteriene intestinale si prin echilibrarea proceselor de absorbtie si descompunere a carbohidratilor. Insulina este o substanta de natura fibroasa, hidrosolubila, nedigerabila, intalnita in compozitia numeroaselor plante cum ar fi topinamburul (Helianthus tuberosus), fiind un compus polizaharidic, cu proprietati probiotice si antidiabetice.  

Papadia are rol important in prevenirea aparitiei retinopatiei diabetice, in scaderea glicemiei si favorizarea metabolismului hepato-biliar. Papadia are un continut ridicat de potasiu, principiile active ale acesteia fiind: insulina, flavonoidele, principiile amare, taraxacina, triterpene, vitamina D.

Mod de administrare Olimpiq StemXCell SL !!

XCELL - protectorul celulelor stem adulte, se va administra cu 30-60 minute inainte de 
STEMX - multiplicatorul celulelor stem adulte.


Cate 1 capsula din fiecare produs la 1-2* zile, iar la nevoie si la recomandarea specialistului, cate 2 capsule pe zi.

Disponibil in doua variante:
-Olimpiq Stemxcell SL 75/75 capsule la pretul de 710 RON (tratament pentru 5 luni*)
-Olimpiq Stemxcell SL 45/45 capsule la pretul de 430 RON (tratament pentru 3 luni*)


OLIMPIQ STEMXCELL SL 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu